Timișoara : primăria a prelungit avizul pentru protestul fermierilor din parcarea Modex – agricultorii anunță că suspendă temporar acțiunea

Primăria Timișoara anunță că la solicitarea reprezentanților fermierilor, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a avizat favorabil prelungirea termenului pentru adunarea publică a acestora, organizată în parcarea de la Modex.

Adunarea, care vizează susținerea agriculturii din România, a început în seara zilei de 18 ianuarie 2024. Conform avizului prelungit, acțiunea se va încheia în seara zilei de 29 ianuarie, la ora 23:00“, se arată într-un comunicat de presă.

În același timp, fermierul Constantin Buzatu a declarat joi că acțiunea se suspendă, dar agricultorii timișeni rămân solidari cu colegii lor din țară.

În urma promisiunilor obținute, grupul de protestatari așa cum ne-am autointitulat Timișoara Vest, am luat decizia să suspendăm temporar mitingul nostru din Piața Huniade și să rămânem solidari cu grupurile de contestatari din țară și să așteptăm soluționarea revendicărilor noastre până la prima rectificare bugetară din luna martie“, a spus Constantin Buzatu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole