Timișoara: parcul de pe strada Ion Rațiu va fi modernizat – va avea cișmelele cu apă, toaletele publice, piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal, handbal, baschet sau tenis

Primăria Timișoara lansează studiul de fezabilitate pentru modernizarea parcului de pe strada Ion Rațiu.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții municipalității.

Parcul va avea cișmelele cu apă, toaletele publice, piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal, handbal, baschet sau tenis.

Stadionul este pe drumul cel bun, în scurt timp vom demara lucrările la baza sportivă din Mircea cel Bătrân. Până atunci însă, vreau să aducem la cunoștința timișorenilor faptul că a fost dat ordinul de începere pentru realizarea SF-ului pentru parcul din str. Ion Rațiu. Acolo va fi un parc care va avea piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal/handbal, baschet, tenis, dar așa cum am promis, ne îndreptăm atenția și spre sporturile noi apărute, cum este teqball-ul. Evident, pentru a nu ne mai regăsi în situația altor parcuri, nu vor lipsi cișmelele cu apă și nici toaletele publice“, au transmis reprezentanții primăriei Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole