Timișoara: o trotinetă a fost furată dintr-un rastel special amenajat pe C.D. Loga – fapta a fost comisă de un bărbat din Bihor

La data de 04 iunie a.c., polițiștii Sectiei 1 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 03.06.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 09:00-14:00, o persoană necunoscută i-ar fi sustras trotineta ce se afla asigurată într-un rastel special amenajat situat pe Bulevardul C.D. Loga din Timișoara, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.450 lei. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la data de 04.06.2024, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat , în vârstă de 42 de ani. În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 04.06.2024, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bihor. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole