Razie în Timișoara. Polițiștii au 118 amenzi șoferilor, 27 gălăgioșilor și trei pentru nerespectarea atribuțiilor de paznic

Polițiștii Municipiului Timișoara, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș și cei ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmii, au organizat ieri, în intervalul orar 18.00-02:00, o acțiune cu efective mărite în zona de competență a Poliției Municipiul Timișoara, care a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea vizibilității și autorității polițienești, prevenirea migrației ilegale, precum și prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională.

Au fost verificate 169 de societăți comerciale, legitimate 1.038 de persoane și controlate 678 de autovehicule, fiind efectuate 265 de testări cu aparatul etilotest și 12 testări cu aparatul Drugtest.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 48.410 lei. Dintre acestea, 118 sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere, 27 de sancțiuni conform Legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și 3 sancțiuni conform Legii 333/2012, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut cinci permise de conducere, au retras patru certificate de înmatriculare și au constatat șapte infracțiuni.

Totodată, au fost acționate cinci butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole