Timișoara – o mare parcare de mașini abandonate. Peste 1.500 de somații au fost trimise de primărie doar în acest an

Primăria Timișoara pierde deja lupta cu proprietarii de mașini care le abandonează pe domeniul public. An de an municipalitatea trimite somații, notificări, avertismente, dar problema este tot acolo.

Potrivit viceprimarul PNL al Timișoarei, decorativul Cosmin Tabără, și în 2021 polițiștii locali au continuat asemenea acțiuni.

“Peste 1660 de procese-verbale au fost date, în acest an, de polițiștii locali, pentru proprietarii vehiculelor staționate neregulamentar sau abandonate pe domeniul public din Timișoara. Am semnat încă un teanc de procese-verbale de ridicare de pe domeniul public a vehiculelor al căror drum era, mai degrabă, spre fier vechi decât pe străzile municipiului. Mai exact, în acest an, au fost identificate 1429 de vehicule staționate neregulamentar și 238 erau mașini abandonate. Suntem în deficit de locuri de parcare în Timișoara, iar orice spațiu folosit în acest scop trebuie câștigat, mai ales că, nu de puține ori, erau mașini în care se depozitau obiecte nefolosite sau rable care nu au fost mișcate din loc de ani de zile. Trebuie să curățăm domeniul public și să îl redăm circuitului de parcare. Mă bazez în continuare pe spiritul civic al timișorenilor, să sesizeze și anul viitor asemenea cazuri“, a declarat Cosmin Tabără.

Cetățenii pot sesiza, evident inutil, locurile unde sunt mașini abandonate la numerele de telefon 0256/968 sau 0256/246.112 sau la adresa de email contact@politialoctm.ro.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole