Timișoara: o mamă și fiu său au fost găsiți decedați în locuința lor din apropriere de Spitalul Județean – femeia s-ar fi spânzurat, iar băiatul ar fi murit în somn  

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite decedate în apartamentul lor din Timişoara, marţi după-amiaza, medicii legişti negăsind urme de violenţă pe corpurile lor.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi că într-un imobil de pe Aleea Sănătăţii au fost găsiţi decedaţi o femeie de 49 de ani şi fiul acesteia de 24 de ani.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a identificat urme de violenţă pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Surse judiciare au declarat că părinţii femeii au decedat în toamna anului trecut, iar fiul ei avea probleme de sănătate şi probabil că a murit în somn. Femeia s-a spânzurat în locuinţă şi vecinii au anunţat poliţia că aceasta nu mai răspunde şi nici nu a mai fost văzută în ultima perioadă.

Azi, în jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, a transmis IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole