Timiș: doi șoferi prinși fără permise de conducere la volanul unor mașini neînmatriculate și cu numere false

Dosare penale pentru doi șoferi din Timiș care au fost prinși la volan, deși nu aveau permis de conducere, mașinile erau neînmatriculate și avea plăcuțe cu numere false.

Luni, 17 iulie, în jurul orei 15.35, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au oprit pentru control în comuna Saravale, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiind neînmatriculat având montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. 

Azi noapte., în jurul orei 04.45, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Deta au oprit pentru control în localitatea Livezile, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiind neînmatriculat având montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole