Timișoara: o clădire dărăpănată este înlocuită cu un centru medical modern la Cenad – pacienții vor benefica de alte condiții decât până acum

Primăria comunei Cenad, condusă de primarul USR, Andrei Tița, are în derulare un proiect prin care o clădire dărăpănată va fi transformată într-un centru medical modern.

Sănătatea este una dintre cele mai mari priorități pentru noi la USR. Primarul Tița a înțeles că, pentru a oferi servicii medicale de calitate, este esențial să avem condiții adecvate. Nu este doar despre medicamente sau echipamente – este și despre mediul în care pacienții primesc îngrijire. Dispensarul uman din Cenad a fost transformat într-un spațiu igienic, comod și plăcut pentru toți locuitorii. Aspectul clădirii, atât la interior cât și la exterior, a fost reabilitat pentru a oferii servicii de calitate la standarde europene“, se arată într-un comunicat de presă.

 „Această clădire aparține primăriei Cenad și am considerat că este de datoria noastră să oferim cetățenilor comunei noastre atât condiții medicale corespunzătoare. Împreună, continuăm să dezvoltăm Cenadul”, a declarat primarul Andrei Tița.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole