Timișoara: noi lucrări de modernizare la sala Olimpia după ce parchetul și scaunele au fost deja înlocuite  

Primăria Timișoara, prin Colterm, a derulat la finele anului trecut un proiect de modernizare a Sălii Olimpia, prin care a fost reparat parchetul și au fost înlocuite scaunele.

Au fost trei lucrări pana acum: repararea si vopsirea suprafeței de joc, înlocuirea celor 1.600 de scaune și reorganizarea platformei VIP cu cele 92 de fotolii. Vor mai urma (probabil la anul) o serie de interventii menite sa crească gradul de confort si siguranța in exploatare, atât pentru sportivi cat si pentru spectatori. Costurile pentru lucrările efectuate pana acum se ridica la aproximativ 70.000 euro“, declara pentru Buletin de Timișoara administratorul special al Colterm, Cristian Amza.

La ora actuală sunt în desfășurare ale lucrări atât la interiorul sălii, cât și la exterior.

Continuă lucrările la Sala Constantin Jude. Printre antrenamente, încercând să afectăm cât mai puțin procesul de antrenament al echipelor sportive, s-a trecut la ignifugarea metalului de pe tavanul sălii. Lucrările vor continua atât în interiorul sălii, cât și în exterior unde vor începe, în scurt timp, lucrările pentru realizarea bazinului pentru alimentare cu apă exterior“, au transmis oficialii primăriei Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole