Timișoara: mai multe șantiere se vor închide până la începerea școlii, dă asigurări viceprimarul Ruben Lațcău: se va putea circula fluent

Șantierele de pe mai multe străzi din Timișoara, unde traficul a fost dat peste cap din cauza lucrărilor, vor fi închise până la începerea școlii, dă asigurări viceprimarul Ruben Lațcău.

Invitat la Radio Timișoara, viceprimarul USR al Timișoarei a explicat care este stadiul lucrărilor pe străzile la care s-a lucrat în timpul verii.

Am planificat intervenții și refaceri peste vară și am planificat intervenții la rețeaua de apă-canal, în așa fel încât, la începutul școlii, în septembrie, o mare parte din aceste lucrări să fie finalizate și să putem să circulăm mai bine în Timișoara. Lucrarea de apă-canal de pe Calea Aradului și de pe Calea Torontalului va fi finalizată, inclusiv cu refacerea asfaltului. Pe Aleea Ripensia, de la stadion și până pe Michelangelo, a fost finalizată, deja a fost refăcut stratul final de asfalt. Piața Consiliul Europei este finalizată, mai este o singură bretea care va fi terminată. Când va începe școala, se va putea să se circule fluent”, a spus Ruben Lațcău.

Ruben Lațcău amintește că lucrările la bulevardul Cetății trebuie terminate până la sfârșitul acestui an, iar la Stan Vidrighin până anul viitor în iunie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole