Timișoara îi pute fostului mare băsist, ministru al Educației, Daniel Funeriu: efectul ruralizării – expoziție de silicoane în Unirii

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, una dintre cele mai sinistre figuri din guvernele Emil Boc – Traian Băsescu, a avut o ieșire nervoasă la adresa Timișoarei și locuitorilor ei.

“Scandalul de la PNL Timiș nu e decât efectul ruralizării și manelizării Timișoarei.(…) Am fost 3 zile în Timișoara și m-a cuprins amarul. Pe terasele din Unirii… expoziție de silicoane, în Operei… un amestec de magazine de joasă factură cu poale și ițari înfulecând pe terasa de la McDo. În Piața Traian… ruine și infractori care te pândesc pe la colț.  Aproape imposibil să găsești un restaurant bun, Piața Libertății… un fiasco. Aeroportul? O budă demnă de țări în care se moare de foame”, scrie Daniel Funeriu.

Cluj vs. Timișoara

“Mai rar am văzut atâta degradare în țesutul social și arhitectural al unui oraș. Câteva lucruri faine: oamenii deosebiți de la Universitate, de lângă care îmi pare întotdeauna rău că plec. O mult mai bună organizare a traficului și destul de buna amenajare a Parcului Central și a unei părți a malului Begăi. Față de efervescența Clujului am impresia că Timișoara a devenit un oraș-dormitor, în care vin oameni de peste tot să câștige un ban și să doarmă. Nici o bere nu îți vine să bei”, a precizat fostul ministru al Educației.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole