Timișoara: fermierii vor protesta cu utilaje agricole în centrul orașului – Dominic Fritz a avizat protestul în parcarea de la Modex

Fermierii vor protesta cu utilaje agricole în centrul Timișoarei.

Anunțul a fost făcut de primarul Dominic Fritz.

Timișoara are o responsabilitate profundă pentru cultura de protest și pentru libera exprimare în România. De aceea am decis să avizăm un protest al fermierilor în centrul orașului. Acesta va avea loc în parcarea de la Modex. A rămas ca organizatorii să obțină avizul Poliției Rutiere pentru a ajunge în zona centrală. Sper ca discuțiile dintre organizatori și Poliție să găsească cele mai bune soluții atât pentru respectarea drepturilor protestatarilor cât și pentru siguranța cetățenilor. Piața Victoriei e locul în care a început libertatea și democrația în România. Și rămâne locul oamenilor curajoși care se bat pentru drepturile lor legitime“, a declarat Dominic Fritz.

Decizia vine la solicitarea fermierilor de a organiza o adunare publică pentru susținerea agriculturii din România, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat desfășurarea acțiunii în intervalul 18-24 ianuarie. Avizul a fost eliberat pentru parcarea de la Modex.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole