Timișoara: Ezoteric Fest la Centrul Regional de Afaceri – 90 de expozanți și conferențiari vor expune produse naturiste, cristale și pietre semiprețioase sau produse fitofarmaceutice

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului EZOTERIC FEST, care se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22), în perioada 10-12 noiembrie 2023.

Peste 90 de expozanți și conferențiari din întreaga  țară vor parrticipa la acest eveniment, un festival pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie.     

În standuri, se vor regăsi produse naturiste, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură de specialitate. Vor fi oferite consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic, proceduri radiestezice etc. Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii. Publicul vizitator se va bucura de participarea extraordinară  a preotului Adrian Singurov și mulți alții, cu lansări de carte și sesiuni de autografe, arată organizatorii.

De asemenea, cunoscutul Gheorghe Iovu va încânta asistența cu muzică terapeutică.

În exterior va funcționa târgul de produse tradiționale.

Orar zilnic de funcționare: 10-20.  

Tarif bilet intrare: 10 lei / zi.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole