Timișoara: expoziție de roboți și artă, oferte de admitere în licee și universități la Festivalul Educației de la Iulius Town

În perioada 23-25 Mai 2024, are loc la Iulius Town Timișoara, Festivalul Educației, în organizarea ROMEnt împreună cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town.

Suntem încântați să anunțăm Festivalul Educației, organizat în colaborare cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town, în perioada 23-25 Mai 2024. Acest eveniment va oferi tinerilor o oportunitate unică de a explora inovațiile educaționale, de la roboți educaționali și industriali, la oferte educaționale diverse și o expoziție de artă. Invităm toți tinerii să ni se alăture!,” a declarat Vlad Sarca, manager de proiect.

Evenimentul își propune să fie un real punct de referință în domeniul educațional, îmbinând angajamentul comunității locale față de inovație, cultură și orientarea în carieră a tinerilor care se pregătesc să pășească într-o nouă etapă din viața lor școlară sau academică.

Scopul activităților desfășurate în cadrul celor trei zile de festival este de a ghida tinerii spre cele mai potrivite trasee educaționale, integrând tehnologia modernă și modele educaționale avansate.

Ziua 1 (23 Mai) – Interactive Robotics Day, expoziție de roboți educaționali și industriali.

Ziua 2 (24 Mai) – Expo Admitere (Școala Timișeană – Repere educaționale), expoziție de oferte educaționale ale liceelor și ale universităților.

Ziua 3 (25 Mai) – Meraki, expoziție de artă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole