Timișoara: două surori de 11 și 13 ani venite din Reșița s-au rătăcit prin oraș – au cerut ajutorul polițiștilor locali și au fost preluate ulterior de mama lor

Două minore, surori, de 11 și 13 ani, s-au prezentat aseară, în jurul orei 22.00, la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara de pe Str. Avram Imbroane.

Fetele au declarat că sunt din Reșița, veniseră cu tatăl lor la Timișoara și s-au pierdut de acesta în timp ce se aflau în zona Gării de Nord.

Ele s-au urcat în troleibuzul 14, dar tatăl lor nu a mai reușit să urce în mijlocul de transport și ulterior acesta nu a mai răspuns la telefon. După ce s-au plimbat prin oraș o vreme, ele s-au deplasat la Poliția Locală pentru a cere ajutor. Polițiștii locali au încercat contactarea bărbatului de 40 de ani, în primă fază acesta având telefonul închis. După mai multe încercări acesta a răspuns și a declarat că se va prezenta mama fetelor pentru a le prelua. Femeia a venit de la Reșița, ajungând la sediul instituției în jurul orei 00.15, când a preluat minorele și a plecat cu ele către domiciliu“, a transmis Poliția Locală.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole