Timișoara: concert Jessie J în Piața Unirii sâmbătă de la ora 21.15 – eveniment dedicat închiderii oficiale a programului Capitală Europeană a Culturii

Cu o voce pe care o măsori mai degrabă pe scara Richter, un suflet neînfricat, versuri sincere și o atitudine puternică, Jessie J, câștigătoare a mai multor premii Brit și nominalizată la premiile Grammy, atinge inimile de fiecare dată când cântă.

Cu peste 1,5 miliarde de stream-uri, nenumărate albume de aur și platină și 23 de milioane de înregistrări vândute până în prezent, vocea ei continuă să răsune în aproape toate colțurile lumii. În 2011, ea și-a croit un loc pe scena mondială cu debutul său complet, Who You Are. Nu numai că a primit discul de platină, dar s-a clasat și în Top 15 al Billboard Top 200. Piesa „Price Tag” [feat. B.o.B] a ajuns pe locul 1 în 18 regiuni și, în cele din urmă, a devenit cvadruplu album de platină. I-a urmat „Domino”, dublu album de platină. Au urmat nenumărate distincții, printre care prestigiosul premiu Brit pentru „Critic’s Choice”, premiul BBC „Sound of 2011” și o invitație de a fi ambasadoare a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Anul 2014 a explodat când „Bang Bang”, cu Ariana Grande și Nicki Minaj, a dominat topurile și a obținut șase albume de platină. În 2016, Jessie J și-a făcut debutul în rolul iubitei lui Sid, Brooke, în Ice Age: Collision Course. În 2018, a creat legendarul album R.O.S.E. [Realisations, Obsessions, Sex, and Empowerment] și a încheiat anul cu primul ei album de sărbători, This Christmas Day.

 „Timișoara 2023 la nesfârșit”, evenimentul dedicat închiderii oficiale a programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, va avea loc în perioada 7-10 decembrie 2023, în cinci locuri emblematice ale Timișoarei: Piața Unirii, Palatul Culturii, Cinema Timiș, Cinema Victoria și MX – Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”. Evenimentul va reuni în program concerte, performance-uri, seminarii, conferințe, toate cu acces gratuit, produse de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Oferta culturală a lunii decembrie va fi completată de programul bogat de evenimente produse de operatori culturali, ca parte a programului Timișoara 2023.

Evenimentul „Timișoara 2023 la nesfârșit” este finanțat de Municipiul Timișoara și organizat de Centrul de Proiecte.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole