Timișoara: ciocnire între două tramvaie în apropierea girației de la AEM – accidentul a fost produs de o vătmăniță – femeia de 33 de ani a fost rănită

O femeie în vârstă de 33 de ani a condus un tramvai pe bulevardul Liviu Rebreanu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un tramvai condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 33 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, arată IPJ Timiș, într-un comunicat de presă.

Ca urmare a unui accident produs între 2 tramvaie, pe tronsonul comun al liniilor 8 și 9, înainte de sensul giratoriu de la AEM, circulaţia tramvaielor a fost suspendată în zona producerii accidentului. Nu există victime în rândul călătorilor, singura afectata fiind colega noastră vatman, implicată în coliziune. In cele ce urmează, la fața locului se vor desfășura cercetări ale organelor abilitate“, arată la rândul său Societatea de Transport Public Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole