Timiș: un bărbat a fost reținut 24 de ore după ce a dat foc mașinii soției în fața casei

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În fapt, în această dimineață, în jurul orei 05:50, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați prin apel la 112, de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Bodo, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în fața casei.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj, care au procedat la stingerea incendiului. Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul aparține soției apelantului, iar în urma unor discuții în contradictoriu între cei doi soți, bărbatul ar fi incendiat autoturismul. De la fața locului a fost ridicat un recipient de culoare albastru, ce mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere„, transmite IPJ Timiș.

Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole