Timișoara: arbitrul Ovidiu Hațegan a devenit pasagerul 1 milion al anului pe Aeroportul Traian Vuia – a revenit în țară după meciul dintre Barcelona și Antwerp

Titratul arbitru internațional Ovidiu Hațegan, revenit acasă după ce a fost oficial în camera VAR la meciul din Champions League, Barcelona – Antwerp, jucat aseară pe Nou Camp, a pus piciorul pe Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia ca pasagerul numărul 1 milion din 2023.

Ovidiu Hațegan a sosit la bordul aeronavei Lufthansa, pe o cursă München-Timișoara.

Lufthansa este un partener de cursă lungă, mai ales prin faptul că anul acesta avem chiar majoratul colaborării dintre AIT și compania germană. Operarea cursei München-Timișoara a început în 2005, iar astăzi are cele mai multe frecvențe și cei mai mulți pasageri de pe cursele externe” este mesajul directorului general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

Ovidiu Hațegan a fost foarte emoționat și ne-a declarat că zboară de 20 de ani de la Timișoara spre destinații din întreaga lume și că apreciază mult condițiile oferite de aeroportul nostru. Felicitări și mult succes în activitate, Ovidiu Hațegan!, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole