Timișoara: ansamblul imobiliar de la Paltim se deschide publicului – pe locul fostei fabrici de pălării a fost construit un proiect de regenerare urbană cu vedere spre râul Bega, piațete și parcare subterană pentru un lifestyle urban

Ansamblul imobiliar de la Paltim se deschide publicului.

Pe locul fostei fabrici de pălării a fost construit un proiect de regenerare urbană cu piațete și parcare subterană pentru un lifestyle urban.

Sâmbătă, 25 mai, între 11:00 și 16:00 deschidem ușile ansamblului PALTIM Timișoara pentru tine și comunitate. Te invităm să explorezi cel mai mare proiect de regenerare urbană timișorean. Vei putea intra în apartamentele finalizate și în cele de showroom, vei descoperi comunitatea, te vei putea plimba prin curtea interioară și vei putea sta de vorbă cu echipa de specialiști din spatele proiectului“, arată organizatorii.

Ansamblul mixed-use Paltim din Timișoara oferă apartamente și spații de birouri pentru un lifestyle urban.

Locația unică într-o zonă istorică de pe malul râului Bega, designul elegant și materialele de înaltă calitate conferă acestui cartier un caracter rafinat.

Parcul Central, cel mai mare parc din Timișoara, este la doar o aruncătură de băț de apartamentul sau biroul tău. În 10 minute de mers pe jos, vei ajunge chiar în inima orașului, în centrul vechi, acolo unde vei găsi numeroase piațete, cafenele, restaurante și magazine. La Paltim beneficiezi de acces imediat către toate mijloacele de transport în comun pentru a ajunge oriunde, în oraș și chiar mai departe“, arată compania constructoare.

La sfârșitul anului 1911, fabrica de pălării din Timișoara era cu un pas înaintea vremurilor, având peste 500 de angajați, dintre care 70% femei.

Angajații beneficiau de numeroase facilități, printre care acces la o cantină și la un studio de dans.

Ansamblul Paltim este format din două clădiri rezidențiale, o clădire de birouri cu un caracter aparte cu numeroase magazine și facilități de recreere situate la parter, pentru un confort ridicat.

În plus, două dintre clădirile vechi, parte din fosta fabrică, au fost conservate și sunt în curs de renovare pentru a păstra și duce mai departe valoarea istorică.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole