Timișoara: actrița Olga Torok a fost rănită pe scena Teatrului German unde se spectacolul Livada de vişini de Anton Cehov

O actriţă care juca pe scena Teatrului German din Timişoara, duminică seară, a fost rănită, după ce un decor din lemn a căzut peste ea, femeia fiind transportată la spital.

Decorul era susţinut de doi bărbaţi, şi ei fiind accidentaţi, dar care nu au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal.

La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20:12,.poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Mărăşeşti din Timişoara, la Teatrul German, o persoană a fost rănită”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor şi asigurat de doi bărbaţi a căzut şi a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, au fost accidentaţi şi cei doi bărbaţi care susţineau panoul, însă aceştia nu au necesitat transportul la spital.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui incident”, a transmis IPJ Timiş.

Pe scena Teatrului German din Timişoara se juca spectacolul Livada de vişini de Anton Cehov.

În seara zilei de duminică, 4 februarie 2024, în timpul spectacolului Livada de vișini, care se desfășura în sala Teatrului German de stat Timișoara, a avut loc pe scenă un incident în care au fost implicați o actriță și doi mașiniști. Unul dintre mașiniști s-a împiedicat și – în cădere – a antrenat un element de decor care a căzut pe el și pe actrița ce își susținea rolul. Reprezentația a fost oprită fiind solicitat serviciul de urgență 112, la fața locului sosind un echipaj medical și unul de poliție, pentru cercetări. Echipajul medical i-a consultat pe cei trei salariați implicați, după care actrița a fost transportată la spital, de unde în jurul orei 24, după investigații efectuate în cadrul serviciului de urgență, a fost trimisă acasă. Astăzi 5 februarie 2024, cei doi muncitori salariați s-au prezentat la activitatea zilnică, iar actrița nu are programate repetiții ori spectacole. Teatrul German de Stat a nofiticat incidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și a demarat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii sale“, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole