Timișoara: A fost lansată Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei

La Timișoara a fost lansată, sâmbătă, Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei, în prezența președintelui partidului Ludovic Orban.

Conducerea filialei va fi asigurată de Claudiu Chira, deputat de Timiș.

Biroul de Coordonare al Forța Dreptei Timiș este format din:

  • Claudiu Chira- coordonatorul Filialei Timiș;
  • Alin Sârbu – secretar general;
  • Mirel Telteu, Sorin Drăgulin, Bogdan Simulescu, Cristian Dumitra, Emil Șerpe, Eleonora Toma, Adrian Balaci, Adrian Colhon, Jifcovici Danita, Dora Orboi, Ioan Silviu – membri.

Conform deputatului Claudiu Chira filiala deja se bucură de susținerea a peste 500 de persoane, care sunt membri sau simpatizanți activi.

La rândul său Ludovic Orban a declarat că era nevoie de un partid de centru-dreapta deoarece prin ultimele decizii politice PNL nu mai reprezintă electoratul liberal.

“În urmă cu două săptămâni, Forța Dreptei a devenit oficial partid, care este condus până la congresul de anul viitor de o conducere formată din 16 parlamentari. Etapele de dezvoltare cuprind prima fază și ne-am propus ca până în data de 15 mai să constituim filiale în toate județele. Ne dorim să înscriem 25.000 de mii de membri la nivel național, ș după etapa de constituire a organizațiilor județene urmează etapa de constituire a organizațiilor locale. Obiectivul pe anul acesta este să avem organizații în jumătate din localitățile României. Municipii, orașe, și zone periurbane, astfel încât să fie cât mai eficientă acțiunea de dezvoltare. Un alt obiectiv este să constituim comisii de specialitate ale partidului. Ne-am propus să constituim grupuri parlamentare în ambele camere și să aderăm la Partidul Popular European și să devenim un actor relevant în viața publică care să ofere soluții la problemele României, la problemele comunităților locale. Obiectul nostru este să reconstruim dreapta politică, odată cu trădarea lui Iohannis și a conducerii PNL care au readus PSD la putere, practic nu există o formațiune politică de centru-dreapta, dreapta care să reprezinte electoratul liberal, clasa de mijloc, electoratul care trăiește pe propriile picioare“, a spus Ludovic Orban.

Despre eventualitatea ca Nicolae Robu să fie candidatul Forța Dreptei la alegerile locale din 2024 pentru funcția de primar al Timișoarei, Ludovic Orban a precizat că este prematur să se discute despre candidaturi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole