Timișoara 2023 – Teatrul Naţional scoate la vânzare bilete pentru spectacolul actorului John Malkovich – prețurile ajung până la 440 de lei

Teatrul Naţional din Timişoara (TNTm) invită publicul din ţară şi din întregul spaţiu european la spectacolul „The Infernal Comedy” de Michael Sturminger, avându-l ca protagonist pe actorul american John Malkovich, cele două reprezentaţii fiind programate în Sala Mare a TNTm, în zilele de 20 şi 21 iulie.

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, de pe site-ul TNTm, iar prețurile pleacă de la 61 de lei și pot ajunge până la 440 de lei în funcție de sectorul ales.

Prin întâlnirea cu starul american, dar şi cu renumita orchestră a Academiei din Viena dirijată de Martin Haselbock, precum şi cu sopranele Susanne Langbein şi Chen Reiss, Teatrul Naţional Timişoara se deschide larg în anul Timişoara – Capitală Europeană a Culturii unui public internaţional de teatru pentru care nu există distanţe şi nici graniţe. Spectacolul va fi prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile oraşului/ Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timişoara-Capitală Europeană a Culturii 2023“”, se arată într-un un comunicat al TNTm, remis, vineri.

„The Infernal Comedy” este un eveniment teatral realizat prin contribuţia financiară esenţială a unor sponsori privaţi, cu implicarea Asociaţiei Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esenţială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educaţiei, a civilizaţiei şi, pe termen lung, a comunităţii şi a societăţii.

Se caută manager pentru Casa de Cultură

Se caută manager pentru Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. Astăzi, pe site-ul primăriei a fost postat anunțul prin care se organizează concursul de proiecte de manager pentru Casa de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole