Timiș: urmărit general prins la vama Cenad – bărbatul ar fi vrut să iasă din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, căutat de autoritățile din România.

Miercuri, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – ITPF Timişoara s-a prezentat, pentru a efectua formalitățile de frontieră pe sensul de ieșire din țară, un bărbat ce călătorea într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din România. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de trei ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de aderare la grup infracțional organizat„, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Drept urmare, persoana în cauză a fost preluată de către o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole