La un pas de tragedie – cântăreața Stana Stepanescu era să își piardă viața după ce mașina în care se afla a fost lovită de un TIR

Cântăreața de muzică populară Stana Stepanescu era să își piardă viața într-un accident rutier petrecut vineri.

Interpreta se afla în mașină cu soțul său, Boji Ciobotin, pe drumul național 6 între Caransebeș și Lugoj în apropiere de comuna Jena, când în fașa mașinii a sărit un câine.

Soțul Stenei Stepanescu care conducea mașina a frânat brusc, iar din spate au fost loviți de un TIR.

În urma impactului mașina a fost proiectată pe celălalt sens de mers.

Doar norocul a făcut ca din sens opus să nu circule nicio mașină și astfel, Stana Stepanescu și acordeonistul Boji Ciobotin au scăpat cu traumatisme minime.

Tirul care ne-a lovit din spate circula cu viteză, pentru că altfel nu-mi explic cum a reușit să se producă acest impact resimțit de noi la modul violent. Simt niște dureri la spate și chiar acum voi merge la spital, dar am fost nevoită să stau la poliție pentru declarații, autovehiculul fiind înmatriculat pe numele meu. Nici nu mai avem ce să mai reparăm la el, e daună totală, portbagajul a ajuns până la bancheta din spate. Boji (soțul Stanei Stepanescu) se simte bine, nu acuză leziuni sau dureri, dar în cazul meu trebuie să fac investigații. Mulțumim lui Dumnezeu că am fost singuri în mașină și nu am avut pasageri pe bancheta din spate. Am scăpat cu viață!“, a spus Stana Stepanescu, într-o declarație pentru Reper24.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole