Furtuna din Timiș s-a lăsat cu arbori rupți și mai multe localități au rămas în beznă

Pompierii timișeni au intervenit în mai multe localități în urma furtunii de seara trecută. Astfel, s-a intervenit pentru îndepărtarea unor copaci căzuți, chiar și în Timișoara, iar mai multe localități au rămas fără curent electric.

Noapte grea pentru pompierii din Timiș. S-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe intrarea Clopotului, cu o autospecială de Descarcerare și 3 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara. Un alt copac a căzut pe DN 68A în localitatea Margina, unde s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 3 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget.

La Crivina s-a intervenit pentru degajare aluviuni căzute pe carosabil, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 3 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj.

De asemenea, au fost deranjamente electrice în următoarele localități: Tomești, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 30 minute, în jurul orei 23; Criciova, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 2 ore, în jurul orei 21; Știuca, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 20 min, în jurul orei 20; Șanovița, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 20 de minute, în jurul orei 20. (Sursa ENEL și U.A.T. din zona de competență).

„Pompierii militari timișeni monitorizează situația din teren și sunt pregătiți să intervină în orice moment”, transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole