Timiș: un motociclist de 18 ani a fost arestat în urma unui accident produs între Cărpiniș și Iecea Mică – este acuzat de vătămare corporală, a părăsit locul accidentului, nu avea permis, motorul nu era înmatriculat

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier, au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.

În fapt, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 15:55, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 693, între localitatea Cărpiniș și Iecea Mică, din județul Timiș, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, un tânăr, ar fi condus o motocicletă pe DJ 693, dinspre Cărpiniș, spre Iecea Mică, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, tânărul părăsind locul accidentului, fără încuviințarea poliției. În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv un bărbat în vârstă de 20 de ani, pasager pe motocicletă, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  În urma verificărilor efectuate, la scurt timp polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea faptei“, a transmis IPJ Timiș.

De asemenea, s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare aplicat pe motocicletă ar fi fals, aceasta nefiind înmatriculată în circulație.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul că șoferul motocicletei nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma probatoriului administrat, la data de 12.10.2023, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea un autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Ulterior, în cursul zilei de astăzi, tânărul a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole