Timiș: trei bărbați reținuți pentru furt de arbori și contrabandă cu țigări – polițiștii au mai găsit 41 de cartușe și 14 capse, deținute ilegal

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au efectuat marți, 17 percheziții domiciliare în comuna Victor Vlad Delamarina la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de “tăiere ilegală de arbori și furt de arbori”, precum și la persoane care ar fi achiziționat materialul lemnos de la aceștia.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 56 de metri cubi de material lemnos și unelte folosite la tăierea arborilor (3 motofierăstraie și 19 lanțuri pentru lamă). De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 8.200 de țigarete de contrabandă, 41 de cartușe și 14 capse, deținute ilegal, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor ”. Trei bărbați în vârstă de 23, 34 și 45 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole