Tineri reținuți după ce au furat de mai multe ori dintr-o firmă

Doi tineri, de 28 și 30 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au furat de mai multe ori dintr-o societate comercială. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș.

Astfel că, marți,10 august, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara i-au identificat pe cei doi bărbați bănuiți de furt în formă continuată dintr-o societate comercială.

„În fapt, în perioada mai-iunie 2021, un angajat al societății și o persoană necunoscută au sustras în mod repetat europaleți din incinta unei societăți comerciale din localitatea Ghiroda, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 5200 de lei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, la data de 11 august, cei doi bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole