Timiș: pesediștii și peneliștii s-au încăierat deja. Fratele șefului PSD Timiș dispute cu un liberal din Moșnița Nouă

Gerald Simonis, cel mai probabil viitorul primar din comuna periurbană, fratele șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, a reacționat la comentariul unui liberal din Moșnița Nouă pe un grup de Facebook.

Mădălin Pipelca, candidat PNL pentru un loc în Consiliul Local la alegerile din 2020, a fost ironic cu un cetățean care reclama lipsa asfaltului de pe o stradă și arăta noroaiele formate după ploi.

“A dispărut asfaltul după ce ați cumpărat?“, a comentat impertinent liberalul Mădălin Pipelca la fotografia locuitorului din Moșnița.

De atât a avut nevoie fratele lui Alfred Simonis, cel care în aceste zile lucrează tocmai la o alianță cu liberalii, și a sărit în apărarea cetățeanului lezat.

“Domnule aproape consilier Madalin Pipelca, candidat pe lista de consilieri PNL la alegerile locale din 2020, în campania electorală ați promovat proiectele de asfaltare, mai exact 50km de asfalt care urmează să fie executat în zonele noi. Acum răspundeți ironic cetățenilor, întrebandu-i dacă a dispărut asfaltul după ce au cumpărat casa! Păi hai să vă zic ceva, bine că nu ați ajuns consilier, atitudinea dumneavoastră arată clar ce caracter aveți, având in vedere că strada dumneavoastră a fost asfaltată anul trecut prin proiectul PNDL 1, având in vedere că extinderea de gaz a fost făcută gratis de către primarie, și canalizarea la fel. Sunteți dumneavoastră mai special decât restul cetățenilor, vă răspund eu! NU!!!! Aveți un tupeu greu de înțeles. Am zis că nu mai scriu nimic, dar voi mă provocați“, scris Gerald Simonis.

Mai mult, Gerald Simonis îi prevestește sfârșitul și actualului primar liberal Florin Bucur.

“Eu dacă nu mai scriu, o fac din respect pt cei 1900 de oameni care l-au votat pe actualul primar, și bineînțeles că îl laud sau il critic in ultimul an de mandat, in funcție de reușite sau eșecuri. (…). Dar eu miștouri de la niște oameni care nu au dovedit NIMIC, nu accept!“, a mai precizat Gerald Simonis.

Disputele din Moșnița Nouă sunt arhicunoscute la nivel local, mai puțin pentru cetățenii din Timișoara și din această cauză Dudeșteanul Alin Nica și-a permis să aibă un samsar imobiliar din Moșnița Nouă în funcția de vicepreședinte al CJ Timiș, deoarece nimeni nu a avut nicio reacție.

Opoziția nu a spus niciun cuvânt nici despre numirea în funcția de consilier personal al șefului CJ Timiș a altui personaj dubios poreclit Borsetă. Dar care mai este opoziția la CJ Timiș? Cei care mai ieri erau mașina de vot la PNL sau cei care așteaptă acum eliberarea scaunelor pentru a se tolăni pe ele?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole