Timiș: persoane bănuite că ar fi distribuit cocaină şi cannabis reținute de DIICOT

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în urma audierilor de la DIICOT Timişoara, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, urmând să fie prezentate instanţei cu propunerea procurorilor de arestare preventivă.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara, au efectuat, marţi, trei percheziţii domiciliare, în cele două judeţe, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Au fost puse în executare două mandate de aducere, arată un comunicat al poliţiei Timiş.

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi distribuit cocaină şi cannabis în judeţul Timiş. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 100 de grame de cocaină, 300 de grame de cannabis, 7.300 de lei, 710 lire sterline şi 200 de euro.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole