Timiș: percheziții la un bărbat, după ce a furat un hidrofor, o drujbă, două biciclete, un frigider, două topoare și o butelie cu gaz metan dintr-un imobil din Periam

Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat joi, două percheziții domiciliare în localitatea Periam, la un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de furt calificat.

În fapt, la noaptea de 13/14.01.2024, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții, dintr-un imobil din localitatea Periam au fost sustrase mai multe bunuri, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 4 000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate bunurile în vederea continuării cercetărilor (un hidrofor, o drujbă, 2 biciclete, un frigider, 2 topoare și o butelie cu gaz metan) bunuri sustrase în noaptea de 13/14.01.2024. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările continua în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole