Timiș: percheziții la Primăria Giroc, la sediul unei firmei și domiciliul unei persoane fizice – se fac cercetări pentru infracțiunile de abuz în serviciu, fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane

Poliţiştii şi procurorii din Timiş au făcut, miercuri, percheziţii într-un dosar care vizează eliberarea unor autorizaţii de construire susceptibile a fi false.

Una dintre descinderi a avut loc la Primăria Ghiroc, unde ar fi vizată arhitecta şefă.

La data de 4.10.2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice-I.P.J Timiș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la sediul unei instituții din Giroc, la sediul unei societăți comerciale și la domiciliul unei persoane fizice.

Activitățile fac obiectul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu ,fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane. Perchezițiile au fost efectuate în scopul identificării înscrisurilor privitoare la eliberarea unor autorizații de construire, susceptibile a fi false. În urma efectuării celor 4 percheziții, au fost identificate și ridicate înscrisuri, precum și dispozitive electronice folosite la comunicarea și stocarea de date informatice, care pot constitui mijloace de probă în cauză“, se arată într-un comunicat al Poliției Timiș.

Surse judiciare au precizat că una dintre descinderi a avut loc la Primăria Ghiroc, unde ar fi vizată arhitecta şefă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole