Timiș: patru șoferi beți prinși de polițiști – doi dintre ei aveau o alcoolemie de peste 1.00 mg/l în aerul expirat

Poliția Timiș a continuat acțiunile de control.

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 20:27, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au oprit pentru control în localitatea Cenei, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

~

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au oprit pentru control pe strada General Dragalina, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l în aerul expirat, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

~

La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 20:06, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au oprit pentru control în localitatea Moșnița Nouă, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l în aerul expirat, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

~

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 19:24, polițiștii Orașului Jimbolia, au oprit pentru control pe Calea Timișorii din oraș, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l în aerul expirat, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

~

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11:12, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, au oprit pentru control în localitatea Ghiroda, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de conducere suspendat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg/l în aerul expirat, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole