Timișoara: bătrână jefuită de un băiat de 15 ani pe strada Mărășești – trei tineri l-au prins pe minor

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați luni, 14 august, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, în timp ce era așezată pe o bancă de pe strada Mărășești ar fi fost deposedată prin smulgere, de geanta pe care o avea asupra sa, de către un tânăr.

Trei tineri care se aflau la o terasă în apropiere au fugit după tâlharul de numai 15 ani pe care l-au pierdut în Parcul Botanic. Un tânăr a luat bicicleta și a plecat în zona în care bănuia că tâlharul poate fugi. Acesta l-a prins în față la Liceul Brătianu din centrul Timișoarei.

Persoana a fost imediat imobilizată de către cetățenii aflați în apropriere, fiind predată ulterior polițiștilor. În urma identificării, s-a stabilit că este vorba despre un minor în vârstă de 15 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat femeii„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în forma tentativei și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelelor și împrejurărilor producerii faptei.

Minorul a fost predat reprezentanților D.G.A.S.P.C Timiș.

Foto: Cojocnean Ștefan-Iulian

Recomandările noastre

Cele mai citite articole