Timiș: o șoferiță din Lugoj a fost arestată fiind depistată la volan în mod repetat, la interval de câteva ore, deși avea permisul de conducere suspendat

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj au reținut, pentru 24 de ore, o femeie în vârstă de 37 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În fapt, la data de 08 martie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timișorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date a rezultat faptul că acesta figura având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 16:30, polițiștii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Șaguna din municipiul Lugoj, același autoturism, condus de către femeia în vârstă de 37 de ani, având dreptul de a conduce suspendat“, a transmis IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole