Timiș: inundații în estul județului după ploile din ultimele ore – cincisprezece gospodării inundate de o viitură care s-a scurs de pe dealuri

Cincisprezece gospodării au fost inundate, miercuri seară, de o viitură care s-a scurs de pe dealuri, în urma unor precipitaţii abundente, în localitatea Ohaba Română din judeţul Timiş. Zona este sub cod galben de averse.

Pompierii intervin, miercuri seară, cu motopompe pentru evacuarea apei din 15 gospodării din localitatea Ohaba Română din judeşul Timiş.

În contextul atenţionării meteorologice Cod Galben de precipitaţii şi descărcări electrice, (…) la nivelul ISU Timiş s-a solicitat intervenţia pompierilor în urma producerii unei viituri de pe dealuri, care a inundat 15 gospodării în satul Ohaba Română”, a transmis ISU Timiş.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, dar participă şi voluntari SVSU, pentru evacuarea apei.

La locul evenimentului sunt mobilizaţi pompieri din cadrul Staţiei Făget şi Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, un autocamion şi patru motopompe, două electropompe, două baloane de iluminat şi o barcă, precum şi un echipaj SMURD. În sprijinul lor este alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună”, a mai precizat ISU Timiş.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole