Polițiștii au avut un weekend plin de șoferi beți la volan și fără permise de conducere

Polițiștii rutieri au avut un sfârșit de săptămână plin de șoferi beți și fără carnet de conducere. Cei prinși s-au ales cu dosare penale.

Vineri, 4 martie., în jurul orei 18:35, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au depistat, în Sacoșul Turcesc, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot vineri, în jurul orei 20:00, polițiștii din Sânandrei au oprit pentru control, pe strada Mesteacăn din localitatea Biled, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”. 

Sâmbătă, 5 martie, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieri au depistat, în localitatea Voiteg, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care-și conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”. 

Tot sâmbătă, în jurul orei 19:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control, în localitatea Jebel, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”. 

Duminică, 6 martie, în jurul orei 22:50, polițiștii rutieri au depistat, pe strada C.D. Loga, din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole