Timiș: trei cetățeni din Vietnam prinși la Beba Veche când încercau să treacă ilegal în Ungaria – vietnamezii intraseră legal în România  în baza unor vize de muncă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiș, au depistat în apropierea localitații de frontieră Beba Veche trei cetăţeni din Vietnam intrați legal pe teritoriul României, care au încercat să treacă fraudulos frontiera în Ungaria.

În data de 12.02.2024, în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale.  În urma acţiunii au fost depistaţi în apropierea localitații de frontieră Beba Veche, la aproximativ 50m de linia de frontieră, trei cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.  Cetățenii străini au fost conduși la sediul sectorului pentru verificări. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei trei cetățeni străini provin din Vietnam și au vârste cuprinse între 31 și 33 de ani. Aceștia au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în vestul Europei. Cetățenii străini au intrat legal în țară, în baza unor vize de muncă“, a transmis Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole