VEST: incendiu puternic la un bloc de locuințe – 30 de persoane s-au evacuat singure, iar un bărbat a fost salvat de pompieri

Un bărbat a fost salvat de pompierii militari, iar 30 de persoane s-au evacuat singure în urma unui incendiu care a izbucnit, în cursul nopţii de luni spre marţi, într-un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Petroşani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, la sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta deosebit de violent pe întreaga suprafaţă a apartamentului şi la balconul acestuia.

Pentru salvarea proprietarului, care se afla în interiorul locuinţei, a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Bărbatul de 56 de ani a fost scos afară în siguranţă şi preluat de un echipaj SMURD. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Petroşani, cu arsuri minore şi atac de panică.

În urma incendiului a fost afectat întregul apartament, precum şi uşile de la trei locuinţe învecinate. De asemenea, din cauza fumului şi a căldurii extrem de mari dezvoltate în timpul focului, a fost grav afectată şi casa scării.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole