Timiș: între 24-25 septembrie se va putea ajunge la Zrenjanin cu bicicleta – se deschide temporar punctul de trecere a frontierei, anunță vicele USR al CJ Timiș, Cristian Moș

Vicepreședintele USR al CJ Timiș, Cristian Moș, dă o veste excelentă pasionaților de ciclism, se deschide temporar punctul de trecere a frontierei de pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega și în aceste condiții bicicliștii pot ajunge în Serbia, la  Zrenjanin.

Sper că nu aveți încă planuri pentru weekendul 24-25 septembrie!! Pentru că vreau să vă propun o excursie… cu bicicletele 🚲 până în Serbia, la Zrenjanin. Ca urmare a solicitării făcute de către Consiliul Județean Timiș, Poliția de frontieră va deschide în zilele de 24 și 25 septembrie a.c, între orele 08-20, punctul de trecere a frontierei de pe pista de biciclete de pe coronamentul digului Canalului Bega.  Vă încurajez să vă folosiți de moment și să vă planificați o excursie cu bicicleta pe toți cei 70 de km de pistă, între Timișoara și Zrenjanin.  Locurile de cazare și restaurantele din Serbia o să fie pregătite pentru acest eveniment și cred că o să vă puteți bucura de o experiență inedită.  Trecerea o să se poată face prezentând doar cartea de identitate. P.s: Recunosc, sper că dacă o să fim tot mai mulți cei care vor cere ca acest punct de trecere a frontierei să fie deschis, astfel de excursii o să fie tot mai facile pentru amatorii de cicloturism, dar și pentru familiile care vor să încerce activități noi“, a declarat Cristian Moș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole