Timiș: încă un elev a fost eliminat de la Bacalaureat – susținea proba scrisă la Matematică

Cea de-a două probă scrisă a examenului de Bacalaureat a fost susținută astăzi de absolvenții de liceu. În județul Timiș a un nou incident.

Un elev a fost eliminat din examen după ce a fost prins cu o cască în ureche în timpul probei scrise la Matematică. Incidentul s-a petrecut tot la centrul deschis la Liceul cu Program Sportiv Banatul din Timișoara. Vă reamintim că, luni, în timpul probei la Limba și literatura română, un alt elev a fost eliminat de la centrul de la Liceul cu Program Sportiv Banatul a fost prins cu o cască în ureche.

La proba obligatorie a profilului s-au înscris 3.944 de candidați, dintre care 2.621 la Matematică și 1.323 la Istorie, însă astăzi s-au prezentat la Matematică 2.477 de elevi, 144 au preferat să nu se prezinte, și 1.291 la Istorie, iar 32 fiind absenți.

La nivelul județului Timiș au fost deschise 15 centre de examen în care absolvenții clasei a XII-a susțin examenul maturității.

Probele continuă miercuri, 28 iunie, cu proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 29 iunie, proba la Limba și literatura maternă.

Afișarea rezultatelor la probele scrise este programată pentru data de 3 iulie, până la ora 12.00, iar contestațiile pot fi depuse în intervalul orar 12.00 -18.00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 iulie.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole