Timiș: încă o medie de 10 pe linie la examenul de Bacalaureat, după contestații – sunt patru în total

Au fost făcut publice rezultatele finale la examenul de Bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Astfel, procentul de promovare a crescut de la 73,18% la 75,56%.

În total, au fost depuse aproape 1.400 de contestații, iar în urma recorectării lucrărilor, 75 de note au rămas nemodificate, 458 de note au fost scăzute, iar 868 au crescut.

De asemenea, încă un absolvent de liceu a reuși să obțină media zece la examenul de Bacalaureat, după contestație. În total în Timiș, sunt patru elevi cu zece pe linie. Absolvenții care au obținut nota maximă sunt doi candidați de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, unul de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj și unul de la Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara.

În Timiș, sunt două licee cu rată de promovare 100% la examenul de Bacalaureat – Liceul Teoretic „Grigore Moisil” și Colegiul Național „C.D. Loga”, și două licee cu promovabilitate zero – Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” din Biled și Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole