Timiș: Festivalul Rock la Mureș, 7-8 iulie, la Periam Port – harta evenimentului

Festivalul Rock la Mureș se va desfășura în perioada 7-8 iulie, la Periam Port.

Organizatorii au stabilit programul evenimentului și trupele pe care le puteți vedea și asculta.

Așadar, pentru ediția a XI-a a festivalului Rock la Mures, am încercat, și ne place să credem că am și reușit, să vă propunem un line-up special și cât mai diversificat cu putință. Astfel că, pe scena principală a festivalului vor urca atât nume consacrate din scena internațională, cât și o serie de artiști locali care, pe lângă faptul că stau pe un munte de talent, au avut parte și de o susținere considerabilă din partea voastră. După cum v-am obișnuit deja, universul muzical în care se desfășoară festivalul nostru este unul foarte vast și nu se oprește nicidecum în sfera genurilor rock sau punk. Totuși, tot ce vă putem dezvălui, în acest moment, este faptul că pregătim câteva surprize care se vor dovedi, spunem noi, de neratat“, arată organizatorii.

Trupele care vor urca pe scena Rock la Mureș, sunt (ordine aleatorie): ATTILA , Unity-TX, TOTAL CHAOS , Imund, W3 4R3 NUM83R5 , Silenzer, Doomsday Astronaut , Watch me Rise , Grinder, The Bandits , Weeping Assault, Hipersona, Dizident, Era Nouă .

Organizatorii au creat și o hartă a evenimentului.

Harta ediției de anul acesta a festivalului Rock la Mures este acum disponibilă. Aici puteți găsi toate facilitățile, zonele de mâncare și băutură, intrarea principală, grupuri sanitare, merch, dar și multe altele!, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole