Timiș: doi șoferi prinși cu viteză prea mare – altul prins cu alcoolemie 0,86 mg/l alcool

Doi șoferi au rămas fără permise de conducere după ce au fost prinși cu viteză prea mare. Un alt șofer s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan.

Sâmbătă, polițiștii au oprit  pe DN59 la intersecție cu localitatea Pădureni un bărbat în vârstă de 46 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 146 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Tot sâmbătă, polițiștii au oprit  pe DN59 la intersecție cu localitatea Pădureni un bărbat în vârstă de 50 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Duminică, un bărbat a fost depistat conducând un autoturism pe strada Socrate din Timișoara, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole