Doi șoferi beți și unul fără permis au fost prinși de polițiștii rutieri în Timișoara și Lugoj

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 3 ianuarie, în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe strada Calea Torontalului din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Totodată, în data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au depistat, pe strada Splaiul Tinereții din municipiu, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, în data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 18:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara – Biroul pentru Centrul Universitar au oprit pentru control, pe bulevardul Vasile Pârvan, din municipiul Timișoara, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 24 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că tânărul figura cu dreptul de a conduce suspendat. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Incendiu la o casă din Uliuc

Pompierii din Timiș au fost solicitați, în jurul orei 18, să intervină la un incendiu la o casa de locuit si la garajul anexat locuinței, din localitatea Uliuc, comuna Sacoșu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole