Timiș: Doi bărbați au furat printre altele un topor, o roabă, un cazan, două butelii și au fost prinși de polițiști

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au reținut 2 bărbați, de 18 și 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în localitatea Nădrag.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.      

“La data de 16 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia, au identificat 2 bărbați, de 18 și 29 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, în perioada 6-10 martie a.c., aceștia ar fi sustras 1.800 de lei, 100 de euro, un telefon mobil, un motofierăstrău, 2 televizoare, 2 butelii, un cazan, un încărcător de motoscuter electric, un topor și o roabă, din mai multe locuințe din localitatea Nădrag.  Prejudiciul a fost recuperat parțial. Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor“, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole