Timiș: un șofer posibil drogat având permisul depistat pe strada Victoria din Ghiroda – bărbat erau căutat la nivel european pentru furturi comise în Austria

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Victoria din localitatea Ghiroda, un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce autovehiculule suspendat. Totodată, polițiștii au constatat faptul că pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de furt în Austria. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise“, arată IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu dreptul de a conduce suspendat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole