Timiș: circa 100 de hectare de vegetație uscată au luat foc pe raza comunei Dumbrava – au fost mobilizați 36 de pompieri militari și o autocisternă de 30.000 litri

Aproximativ 100 de hectare de vegetație uscată au luat foc, miercuri seară, într-un sat din județul Timiș, fiind mobilizați 30 de pompieri militari pentru stingerea incendiului, dar și pompierii voluntari din zonă.

La nivelul Stației de Pompieri Făget a fost activată creșterea capacității operaționale ca urmare a izbucnirii unui incendiu de vegetație uscată pe raza comunei Dumbrava (sat Bucovăț). Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață cuprinsă între 90-100 hectare”, a transmis ISU Timiș.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizați 36 de pompieri cu două autospeciale de stingere, un autocamion şi o autospecială de serviciu din cadrul Stației Făget, precum şi două autospeciale de serviciu şi un microbuz de la subunitățile din Lugoj şi Buziaș.

Potrivit sursei citate, în sprijin au fost alertați pompierii voluntari ai comunei Dumbrava, precum şi Ocolul Silvic Făget.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole