Timiș: au început lucrările la cele patru sensuri giratorii de pe drumul județean dintre Timișoara și Giroc – lucrările sunt executate de firma unui candidat PNL la Camera Deputaților

Primăria PNL din Giroc anunță că miercuri seara au început lucrările la cele patru sensuri giratorii de pe drumul județean care leagă comuna de Timișoara

Conform proiectului de realizare sensuri giratorii provizorii pe Calea Timișoarei, începând cu această seară se restricționează traficul la o singură bandă, în dreptul intersecției străzii Jupiter cu Calea Timișoarei (momentan pe sensul de mers spre Timișoara). Se continuă astfel lucrările la sensurile giratorii ce includ și partea de iluminat stradal, conform proiectului tehnic aprobat“, arată Primăria Giroc.

Primăria Giroc este condusă de primarul interimar al PNL Timiș, Dan Vârtosu, iar lucrările sunt executate pe banii administrației PNL a CJ Timiș, fiind atribuite către firma unui candidat PNL la Camera Deputaților.

Buletin de Timișoara a prezentat în premieră și în exclusivitate faptul că CJ Timiș pe data de 18 aprilie 2023 a realizat o achiziție publică, prin încredințare directă, pentru a stabilit constructorul celor patru sensuri giratorii.

Conform datelor disponibile în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, firma angajată de Consiliul Județean se numește Gold Tag Trans SRL, cu sediul în satul Leu, județul Dolj, în apropiere de municipiul Craiova.  

Firma a primit un contract de aproape 500.000 de lei pentru “amenajarea ca sensuri giratorii provizorii a intersecțiilor drumului județean DJ 595 (Calea Timișoarei din loc. Giroc) cu Bd. Aviației, Bd. Soarelui, Str. Jupiter și Str. Neptun (P.Th.: Sistematizare circulație pe Calea Timișoarei (DJ 595) pe sectorul între Bd. Aviației și str. Gării)“”.

nteresant este că potrivit datelor din listafirme.ro, firma din Dolj nu are niciun angajat și îl are ca asociat unic și administrator pe un anume Grigorie Toni Alexandru, care potrivit unei declarații de avere din 2020, este inginer la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara și membru al PNL Timiș.

Mai mult, acesta figura în 2020 pe lista candidaților PNL Timiș la Camera Deputaților în cadrul alegerilor parlamentare, așa cum reiese dintr-un articol al ziare.com, iar în 2016 a figurat pe lista candidaților PNL Timiș la Consiliul Local Timișoara, așa cum reiese dintr-un articol al ziuadevest.ro.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole